Toate comenzile plasate pe site-ul www.salamandrakids.ro, au valoare contractuala, insotita de confirmarea de comanda.

Costul de transport al oricarei comenzi este de  19.99 lei, pentru comenzile plasate cu livrarea la adresa specificata, pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de greutatea coletului. Costul de 19.99 lei, este fix si este pentru un singur colet. Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.

Pentru comenzile plasate pe site-ul www.salamandrakids.ro, livrarea produselor se face prin curierat rapid, cu Sameday sau DPD Curier, in zilele lucratoare, dupa cum urmeaza:

  • Comenzile confirmate pana in ora 15, se livreaza in 1- 2 zile lucratoare(in functie de destinatie).
  • Comenzile confirmate dupa ora 15, se livreaza in 2 – 3 zile lucratoare (in functie de destinatie).

In perioadele aglomerate, Black-friday, Sarbatori, perioade cu promotii sau reduceri, termenele de procesare si livrare se pot extinde cu pana la 5-7 zile lucratoare! Pot exista intarzieri de livrare datorate conditiilor meteo nefavorabile, drumuri impracticabile sau alte cauze ce tin de evolutia vremii.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si utilizare in limba romana, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.